Slager/Traiteur
Functieomschrijving
Vlees versnijden en verpakken. Panklare gerechten maken en verpakken. Ingrediënten kiezen, afwegen en klaarmaken volgens recepturen.
Profiel
hygiënisch werken - werken volgens recepturen werkgever
Jobgerelateerde competenties
- Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
- Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
- Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...) Ze in de toonbank plaatsen
- Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
- Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
- Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
Persoonsgebonden competenties
- Omgaan met stress
- Resultaatgerichtheid
- Zin voor nauwkeurigheid hebben
- Plannen (= ordenen)
- Leervermogen hebben
- Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
- Contactvaardig zijn
- Klantgerichtheid
- Creatief denken (Inventiviteit)
- Zelfstandig werken
- Commercieel zijn
- Samenwerken als hecht team
- Regels en afspraken nakomen
Aanbod
- Je start met een tijdelijk contract van 6 maanden. Na positieve evaluatie is een vast contract mogelijk.
- Je ontvangt een verloning volgens barema's van paritair comité 119.
- 5 daagse werkweek
- Je exact uurrooster wordt in overleg vastgelegd.
- maximum 38 uren voltijds
- Je werkt ook op zaterdag