Verkoopsmedewerkers slagerij traiteur
Functieomschrijving
- Je verkoopt de producten aan individuele klanten.
- Je stalt de producten volgens de regels uit (bijvoorbeeld bederfbare levensmiddelen in gekoelde toonbanken).
- Je informeert de klant over de producten.
Profiel
Je werkt binnen, in een geklimatiseerde winkel of werkplaats. Meestal werk je rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimtes. Je past de hygiëne regels strikt toe. Je draagt speciale werkkledij. Je gaat graag om met klanten en collega's en houdt van verkopen.
Basiscompetenties
- Normen voor hygiëne bij omgaan met voedingsproducten toepassen (HACCP)
- De werkplek organiseren en onderhouden: het uitvoeren van een routine-onderhoud
- De waren op een aantrekkelijke manier uitstallen
- Afwegen en verpakken van producten
- De technische handelingen beheersen die eigen zijn aan de verkochte waren (scheiden, versnijden, enz.)
- Productkennis van waren of diensten verwerven en aanwenden
- Verkoopstechnieken toepassen: klantenbenadering, productkennis
- Goede verbale communicatievaardigheid hebben
- Maten en gewichten gebruiken
Sleutelvaardigheden
- Betrouwbaar zijn: integer, zorgvuldig, objectief, correct zijn
- Imagobewustzijn bezitten: impact van eigen gedrag en voorkomen kunnen inschatten
- Klantgericht zijn: wensen en behoeften van klanten inschatten en er naar handelen
- Kwaliteitsbewust zijn: in staat zijn om in te schatten aan welke vereisten een product of een dienst moet voldoen
- Nauwkeurig werken: taken nauwgezet, precies afwerken
- Ordelijk zijn: systematisch opruimen en rangschikken van materiaal en classificeren van informatie.
Aanbod
- Je start met een tijdelijk contract van 6 maanden. Na positieve evaluatie is een vast contract mogelijk.
- Je ontvangt een verloning volgens barema's van paritair comité 201.
- Je werkt een week in de voormiddag ( 07:00 tot 13:00) en een week in de namiddag (13:00 tot 19:00 )
- 5 daagse werkweek
- Je exact uurrooster wordt in overleg vastgelegd.
- minimum 30 uren voor deeltijds, maximum 38 uren voltijds
- Je werkt ook op zaterdag voor of namiddag of zondagvoormiddag